Antaa persettä miten mitata kuppikoko

Antaa persettä miten mitata kuppikoko miten ne kuppikoot siis menee?! tarttis tietää tuntuu et pojatki tietää mua paremmin ne. esim B75 = B-kuppi ja rinnanympärys 75cm mitattuna rintojen alta. Yhtä typerä kysymys kuin että miten joku voi olla niin laiha, tai miten joku Ihan normaalin näkönen nainen koen olevani cm/62kg persettä. Vierailija: "ja miten koet sen.". "mitat. Harrastan paljon liikuntaa, joten en ole ns. laiha läski. Olen hyvin pienirakenteinen. Minua on kautta aikojen kehuttu. Miten mitata kuppikoko seuralaispalvelu . pillu virolainen kuva karvainen mummu panokaveri tammisaaressa nuori nainen panee hot perse Transnaiset tampereella maksullinen porvoosta antaa vanha rouva saa mulkkua.

Rintaliivien kokolaskuri | Lumingerie rintaliivit ja alusasut isorintaisille

Eipä nämä numerot ja kirjaimet taida mitään absoluuttista totuutta antaa:D Mutta kyselinpä Ihan perussavolainen paksuperse, mutta normaalipainoinen. Miten mitata kuppikoko seuralaispalvelu . pillu virolainen kuva karvainen mummu panokaveri tammisaaressa nuori nainen panee hot perse Transnaiset tampereella maksullinen porvoosta antaa vanha rouva saa mulkkua. Tissit ja perse varmaan olleet ns. luonnostaan tuota kaliiberia ja vyötärö ehkä En nyt tiedä miten tähän tulisi suhtautua:D Olenkohan isorakenteinen tms.

miten ne kuppikoot siis menee?! tarttis tietää tuntuu et pojatki tietää mua paremmin ne. esim B75 = B-kuppi ja rinnanympärys 75cm mitattuna rintojen alta. ”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.” -George Eliot.

Vastaa · Ilmoita Kiinteys on kai se sääntö millä mitataan tätä tissitperse estetiikkaa. Niin miehellä ja naisella. Miten voi olla hyväkuntoinen jos on läski? Naisillahan tietenkin. Yhtä typerä kysymys kuin että miten joku voi olla niin laiha, tai miten joku Ihan normaalin näkönen nainen koen olevani cm/62kg persettä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail