Oulun joukkoliikenne hinnasto omena joensuu

Oulun joukkoliikenne hinnasto omena joensuu Waltti on joukkoliikenteen matkakortti, joka perustuu vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun. Pohjois-Savon ELY-keskuksen järjestämä maaseutuliikenne Iisalmen, Kuopion, Mikkelin ja Joensuun seuduilla: Aikataulut, vyöhykkeet ja lippujen hinnat löytyvät Matkahuollon aikataulupalvelusta ja liikenteenharjoittajien omilta. Tiedote Waltti-kortin käytöstä Joensuu-Outokumpu -välin liikenteessä alkaen · Joensuu - Ilomantsi ja Joensuu - Kiihtelysvaara aikataulujen muutokset. joukkoliikenteen matkoja ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. kiinnittämään huomiota omiin, arkisiin liikkumisvalintoihin ja niiden Joensuun seutu, Kajaani, Lahden seutu, Oulu, Porvoo, Riihimäki ja Vaasa. Kampanjalippujen hinnat: aikuinen 2€ (normaali 3,50 €) ja lapsi 1 € (normaali 1,70 €). The bus transportations in Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Vaasa, ELY.

liput ja hinnat - Tiedotteet - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki

Tiedote Waltti-kortin käytöstä Joensuu-Outokumpu -välin liikenteessä alkaen · Joensuu - Ilomantsi ja Joensuu - Kiihtelysvaara aikataulujen muutokset. The bus transportations in Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Vaasa, ELY. Oulun lentoaseman julkiset liikenneyhteydet löydät kätevästi Finavian verkkosivuilta.

Tutustu Oulun lentoaseman julkiseen liikenteeseen ja varmista mutkaton.

Ilmaista ja edullista joukkoliikennettä Liikkujan viikolla

Oulun joukkoliikenne hinnasto omena joensuu Alennusten lisäksi luvassa on paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa ympäri Suomen, kuten erilaisia viisaan liikkumisen toritapahtumia ja pyöräilyaamiaisia.

Tällä hetkellä korttiin voi ladata joko kuukauden rajoittamattoman kausilipun tai euromääräistä arvoa, jota veloitetaan kortilta matkan hinnan mukaan.

Kortilla matkustaminen on aina edullisempaa kuin lipun ostaminen käteisellä. Vaasan kaupunki, Pertti Hällilä, pertti.

Näin Waltti-kortti toimii teoriassa. Pääasiakkaita ovat julkishallinto, ministeriöt ja virastot. Käytännössä esimerkiksi korttia ei voi toistaiseksi ladata bussissa, eikä kortilla voi maksaa eri kaupunkien liikenteessä.

Aikataulut, Liput ja hinnat. Aikataulut · Liput ja hinnat · Nettikauppu Siirry Oulun joukkoliikenteen etusivulle Oulu Capital of Northern Scandinavia. vandaproject.comu: omena ‎joensuu. The bus transportations in Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Vaasa, ELY.

Tiedote Waltti-kortin käytöstä Joensuu-Outokumpu -välin liikenteessä alkaen · Joensuu - Ilomantsi ja Joensuu - Kiihtelysvaara aikataulujen muutokset.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail